Captains Of Cycling

Stan Dewulf over het Lotto Cycling Talent project

03/12/2019

Als aandeelhouder, maar in de eerste plaats als cycling addict, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in wat de toekomst van het Belgische wielrennen te bieden heeft. Captains of Cycling is voortdurend op zoek naar ruwe Belgische diamanten met talent in de benen. Het Lotto Cycling Talent Project is speciaal opgericht voor de begeleiding van de renners van morgen. Stan Dewulf is één van hen. Hij vertelt met veel enthousiasme over zijn ervaringen met het project.

De kans is groot dat de naam Stan Dewulf je al eerder ter ore is gekomen. Hij wordt dan ook beschouwd als een groot wielertalent. Daarom neemt het LCT-Project hem met plezier onder de vleugels. Stan vertelt speciaal voor onze Captains over zijn ervaringen met het project:

Lotto Cycling Talent Project voorziet dan ook de beste begeleiding, die voor een groot stuk aanleunt bij professionele begeleiding.

“De periode dat je deel uitmaakt van Lotto Cycling Talent Project is van groot belang, want het beslist of je uiteindelijk doorstroomt naar de profs. Het is dus een heel belangrijke fase waarin je wordt klaargestoomd om als echte prof gelanceerd te worden. Lotto Cycling Talent Project voorziet dan ook de beste begeleiding, die voor een groot stuk aanleunt bij professionele begeleiding. De meeste jongeren hebben wel een trainer en doen nu en dan testen. Maar de manier waarop wij gecoacht worden is toch nog van een ander niveau: zweettesten, fietspositionering, diëtisten, gepersonaliseerde trainingsschema’s (opgesteld door Ward Vande Capelle van Energy Lab) zijn tools die niet zomaar voor iedere jonge renner beschikbaar zijn. Dit geeft mij nog een extra stimulans in mijn ontwikkelingsproces. Deel uitmaken van dit project zie ik dus als een unieke kans die ik met beide handen grijp”. ​​​​​​​

Wens jij meer te weten te komen van het Lotto Cycling Talent Project of ken jij zelf iemand met verborgen wielertalenten? Aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen op de site.

X