Captains Of Cycling

Partnership Centrum Ronde van Vlaanderen en Captains of Cycling

29/10/2018

Sinds begin 2018 is er een partnerschap tussen Captains of Cycling en het Centrum Ronde van Vlaanderen (CRVV) met Tiesj Benoot als gezicht. Deze Oost-Vlaming met een voorliefde voor Vlaanderens Mooiste past immers perfect in het plaatje.

Wat valt er allemaal te beleven in het CRVV? Een tentoonstelling neemt je mee doorheen de wonderbaarlijke geschiedenis van de Ronde. Wil je geen enkel detail missen? Dan kan je een gids boeken. Voor wie er √©cht een unieke ervaring van wil maken: ex-wielrenner Johan Museeuw kan je (hetzij op aanvraag) het hele verhaal van de Ronde in geuren en kleuren uitleggen. Bovendien kan je daarna genieten van een heerlijke dorstlesser in het sfeervolle Pelotoncaf√©, waarvan de inrichting natuurlijk volledig in het teken staat van de wielrennerij. Hier kan je gezellig bijpraten over wie ‘de beste benen’ had. Bovendien kan je leuke hebbedingetjes op de kop tikken in de Rondeshop.

Ook aan de ‘juniors’ onder de fans is er gedacht. Het museum heeft namelijk ook een kinderparcours. Zo ontdekken de kleinsten spelenderwijs alle geheimen en weetjes van Vlaanderens Mooiste.

Kortom, het CRVV is iets wat je als wielerfan zeker gezien moet hebben. Interessant om weten: er hangt nu een levensgrote sticker van Captains of Cycling op de glazen voorgevel van het museum. Reden te meer om – al dan niet tijdens je fietsrit – eens een tussenstop in Oudenaarde te maken.

X