Captains Of Cycling

Lotto Soudal Ladies: Team 2019

29/10/2018

Het seizoen van 2018 is nog maar net achter de rug of de Lotto Soudal Ladies zijn nu al volop bezig met hun voorbereidingen om van 2019 een nóg beter wielerjaar te maken. De kern van volgend seizoen legt de lat alvast hoog. Het team bestaat het komende jaar uit 13 coureuses, waarvan we negen gezichten uit het team van vorig jaar herkennen.

De kern van 2019 is bekend. Er zijn voor volgend jaar in totaal 13 coureuses, waarvan negen reeds een vaste waarde zijn voor de ploeg. Zo rijden Lotte Kopecky en Annelies Dom, die er trouwens een geweldig seizoen op heeft zitten, terug in onze truitjes.

 

De vier nieuwkomers zijn:

-          Thi That Nguyen (21)

Deze jonge Vietnamese won dit jaar Dwars door de Westhoek.

-          Marie Dessart (37)

Marie is wereldkampioene Gran Fondo in de categorie 35- tot 40-jarigen.

-          Danique Braam (23)

Deze Nederlandse finishte in de top 10 in de Omloop van de IJsseldelta. Bovendien behaalde ze een mooie 6de plaats in de 7-Dorpenomloop Aalburg.

-          Dani Christmas (30)

 

​​​​​​​Lotto Soudal Ladies 2019:

Danique Braam, Alana Castrique, Dani Christmas, Demi de Jong, Marie Dessart, Annelies Dom, Chantal Hoffmann, Lotte Kopecky, Puck Moonen, Thi That Nguyen, Julie Van De Velde, Kelly Van den Steen en Fenna Vanhoutte.

Er zullen ook drie rensters in het opleidingsteam rijden: Emke De Keyser, Julie Roelandts en Cameron Vandenbroucke. Deze laatste naam doet je allicht een belletje rinkelen. Cameron is namelijk de dochter van wielerlegende Frank Vandenbroucke.

 

De rensters die het team verlaten zijn Isabelle Beckers, Valerie Demey, Anabelle Dréville en Marjolein van’t Geloof. Wij willen hen graag bedanken voor de plezante samenwerking en hun sportieve inzet!

X