Captains Of Cycling

Jasper en Tosh over hun liefde voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent!

08/11/2018

Tijdens de Lotto 6-daagse Vlaanderen-Gent zullen Jasper De Buyst en Tosh Van der Sande de kleuren van team Captains of Cycling verdedigen. Voor beide Lotto Soudal-renners is het een terugkeer naar de piste waar ze jaren terug nog succesvol waren.

 Tosh Van der Sande werd als 18-jarige pistier wereldkampioen puntenkoers bij de junioren. Twee jaar later, in 2010, maakte hij z’n debuut in ’t Gentse Kuipke. Zijn beste resultaat behaalde hij aan de zijde van Leif Lampater tijdens de editie van 2011 met een vierde plaats. Na zijn laatste deelname in 2012 koos hij voluit voor een carrière op de weg.

Ook Jasper De Buyst vormde een koppel met Leif Lampater in 2013 bij zijn tweede deelname en tot ieders verbazing remonteerde hij publiekslieveling Iljo Keisse in de laatste ronden van de finale ploegkoers en zette zo zijn naam op de erelijst in Gent. Een jaar later deed hij dat doodleuk over aan de zijde van Kenny De Ketele. Ook het jaar nadien, tijdens z’n laatste optreden in ’t Kuipke, bemachtigde hij een plek op het podium.

Beide vrienden keren nu dus terug naar het Kuipke en zijn vastberaden om mee te dingen naar de overwinning in de 78ste editie van de Lotto 6-daagse Vlaanderen-Gent.

Bekijk hier enkele foto's van Jasper en Tosh tijdens één van hun trainingen voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. 

X