Captains Of Cycling

Captains of Cycling maakt wielerdromen waar

17/12/2018

‘Captains of Cycling powered by Lotto’, de unieke fanclub van Lotto Soudal, is voor iedere wierfanaat de kortste weg naar onvergetelijke koerservaringen.

Kijk jij ook iedere winter uit naar de start van het nieuwe wielerseizoen? En  droom je er al lang van eens in het hart van de koers te zitten, een topwedstrijd mee te beleven vanop de spreekwoordelijke eerste rij of een leerrijke blik te kunnen werpen achter de schermen?

Dan laten we je graag kennis maken met de ‘loper’ die toegang biedt tot dergelijke intense wielerervaringen: Captains of Cycling,  de unieke fanclub van Lotto Soudal!

Captains of Cycling , ‘powered  by Lotto’, is  een co√∂peratieve vennootschap  die haar aandeelhouders flink in de watten legt. Niet met dividenden maar met ‘experiences’ die uniek en ‘onbetaalbaar’ zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld  van een VIP-uitnodiging naar de Ronde van Vlaanderen, het Belgisch kampioenschap of de Tour? Of van een initiatie op de piste of in het veld, of  van een hoofdrol in de podiumceremonie na afloop van een of andere topkoers waarvan Lotto partner is? Bekijk hier maar eens wat zo’n belevenissen met een wielerfanaat doen…

Hier krijg je een duidelijk overzicht van waar je allemaal recht op hebt of kans op maakt eens je aandeelhouder bent geworden. Moeilijk is dat trouwens allerminst en een aandeel kost amper € 50, een bedrag dat je middels de gift box waarmee we je verwelkomen binnen de kortste keren terugverdiend hebt. Word hier Captain of Cycling.

Twijfel dus niet langer maar ‘join the club’!  En als je dan toch bezig bent, waarom dan ook niet je beste (wieler)vriend een aandeel cadeau doen? Dat zou pas een origineel eindejaarsgeschenk zijn...

X