Captains Of Cycling

Captains beleven de Lotto 6-daagse van op de eerste rij!

02/10/2019

De 79ste Lotto 6-daagse Vlaanderen-Gent (12-17/11/2019) is bij uitstek hét Belgische wielerevenement tijdens het najaar. Droom jij er stiekem van om tussen die enthousiaste supporters op het middenplein van het Kuipke in Gent te staan of als VIP deze zesdaagse van op de eerste rij te beleven? Wielerfan of niet, dat kan!

Captains of Cycling is ook dit jaar 6 dagen aanwezig in het fantastische 't Kuipke. Niet enkel de aandeelhouders maar ook in de competitie met het team Captains of Cycling. Wil jij dit kunnen meemaken en ben je nog geen aandeelhouder van Captains of Cycling?

Word snel aandeelhouder van Captains of Cycling (€50) voor 25 oktober en ontvang één ticket voor 12 november de openingsavond van de Lotto 6-daagse Vlaanderen-Gent.  Je mag je verwachten aan onder meer een warm onthaal, een spannende strijd en een unieke wielersfeer tijdens het najaar.

Vorig jaar werd het Captains of Cycling-duo, met Jasper De Buyst en Tosh Van der Sande, knap derde. Dit jaar is Captains of Cycling-duo gebrand op de hoofdprijs. Kunnen triomferen in Werelds mooiste zesdaagse staat hoog op de bucket list van het team Captains of Cycling. Hopelijk kunnen we dit dit jaar afvinken en vieren. Wie de tegenstanders zullen zijn van team Captains of Cycling zal de komende maand duidelijk worden. Elke update zal je op deze pagina te weten komen.

Beleef de Lotto 6-Daagse van op de eerste rij!

Ontdek hoe de Captains vorig jaar de Lotto 6-daagse van Gent-Vlaanderen hebben beleefd. 

X